skip_to_main_content

Caféen Hou Havn

Drønhyggelig pop-op sommerrestaurant i en af Odders dejligste havnebyer. De venlige værter serverer moderne danske retter inspireret af det franske køkken og med masser af fisk og skaldyr på menuen.  

Velkommen til Caféen Hou Havn! En af områdets absolut hyggeligste sommerrestauranter. Med fokus på sommersæsonen holder restauranten åbent i en begrænset periode. Så skynd dig afsted, hvis du vil have den fulde oplevelse ud af turen til idylliske Hou Havn.

En dejlig sommermenu

Der er sol og sommer på menuen, når Caféen Hou havn åbner op for det dansk/franske køkken. Dejlige fiskeretter, let sommermad og klassiske café-favoritter vil med garanti tilfredsstille hele familien og give alle et smil på læben. Med dagens ret på tavlen er der desuden garanti for, at du kan prøve noget nyt ved hvert besøg. Kvaliteten er helt i top, mens priserne er mere end rimelige. Slå dig løs i menukortet eller prøv lykken med de omskiftelige tavleretter.   

Spækket med havnecharme

Det maritime havnemiljø er den perfekte kulisse for den uformelle stemning hos Caféen Hou Havn, hvorfra du tydeligt kan se både Tunø og Samsø. Havnebyer har bare en helt særlig charme, og Hou er ingen undtagelse. I restauranten og i det luftige udendørsmiljø er der plads til alle, plads til at slappe af og til at hygge sig i hinandens selskab.  

Du kan læse mere om Hou og få inspiration til din tur på denne side.